Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

Shuttle Is Enriching Its Mini PCs Family with the NC03U Model

The Shuttle vendor is widening its product range with the NC03U mini PC, based on the Kaby Lake Intel CPU. To be specific, the novelty can be operated by the 7th generation Intel processors, from Celeron 3865U to Core i7-7500U, which are dual-core (15 W) chips aimed at notebooks and compact PCs.The Shuttle specialty is able to hold up to 32 GB of DDR4-2133 MHz RAM. One 2.5-inch hard drive and one M.2 SSD drive can be installed for data storage. NC03U is produced without a discrete video card, however, the integrated graphics tech from Intel allows the system to play 4K video at 60 Hz.


This mini PC obtained such ports as HDMI, DisplayPort, RJ45, RS232, USB 3.0, USB 2.0, USB-C, alongside with wireless interface adaptors and a memory card slot. VESA mountings are also present. The Shuttle product’s dimensions are the following: 142 х 142 х 42 mm.


The cost and the release date of this mini PC, meant for personal or commercial utilization, are unknown, but a previous …

Silverstone Tundra TD03-SLIM – Good Price, Good Cooling

Introduction

Water cooling systems have always attracted the attention of enthusiasts and fans of developing their "hardware". But not a small price for a full-fledged liquid CPU cooler frightens many customers off, and maintenance-free systems which are available on the market were inferior in efficiency to eminent super coolers, while significantly exceeding them in price.

 

Specifications

MANUFACTURER - SilverStone Technology

MODEL - Tundra TD03-SLIM

SOCKET SUPPORT - Intel: LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011-v3, LGA2066

AMD - AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+, AM4* V2 version

CPU BLOCK - Base Material: Copper

Pump RPM - 2500

RADIATOR - Dimensions: 153 mm x 120 mm x 22 mm

Material - Aluminum

FAN - Model: APA1215M12

Dimensions - 120 mm x 120 mm x 15 mm

Fan Speed - 800 - 2200 RPM (PWM)

Fan Airflow - 13.1 - 35.86 CFM

Fan Noise - 16.5 - 27.4 dBA

FEATURES - Super Slim design at just 37 mm thick fan included

Foxconn Introduces a Set of Motherboards for Intel Haswell Processors

Foxconn announces the release of several new motherboards, based on Intel H87 and B85 chipsets. The set consists of four models – B85MX, B85MX-D, H87MX, H87MX-D – compatible with the fourth generation Intel Core processors for Socket LGA 1150. The quad is intended for the assembling of small-sized mATX PCs, such as multifunctional office engines or powerful home multimedia centers.The most outstanding peculiarities pertained to the new motherboards from Foxconn are seen in the support of PCI Express 3.0 bus with the bandwidth of 10 Gb/sec. The interface of the new generation allows integrating the most efficient graphics cards (and other peripherals) by means of dedicated PCIe sockets. Connectivity is supported due to dedicated SATA III ports and USB 3.0 ports.


The boards might accommodate up to 32 GB of DDR3 memory with clock frequencies up to 1600 MHz. The availability of an advanced Realtek audio controller ensures the production of a pure 5.1-channel sounding. …

Wifi devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Wifi devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 654963 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Wifi devices nga 25142 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Wifi devices

Wi-Fi teknologjisë për transmetim pa tel digjitale të të dhënave sipas specifike kanalet e radios me qëllim të sigurimit të një rrjeti lidhja me Internet me shpejtësi të lartë. Për funksionimin e saj, kjo teknologji përdor standardin IEEE 802.11, specifikimet e të cilat mund të ndryshojnë në varësi të pajisjeve në të cilat ai është mishëruar. Për të krijuar komunikim midis kompjuterit/telefon/tabletë dhe rrjetin tuaj pa tel që ju duhet të shkarkuar për shoferët Wifi pajisjet'.

Çfarë WiFi pajisjet e përdorura sot për celulare për komunikimet me botë të gjerë web?

  1. Routers ose routers. Ata të lidhë direkt në modem dhe wired rrjetit për shkak të aftësive të hardware "të shpërndarë" i lidhur në Internet, për të gjitha pajisjet e afërta WiFi përshtatës. Kështu, routers sigurimin e lëvizshmërisë, pasi që përdoruesi nuk është i lidhur me një vend të veçantë, dhe mund të përdorë rrjetin në ndonjë lokacion tjetër, në spektrin e radio frekuencave.

  1. Adapters. Ndryshe nga kompjutera celulare të cilët fillimisht ishin të pajisur WiFi përshtatës, Pc desktop, këto pajisje nuk kanë. Natyrisht, ato mund të blihen dhe e lidhur me sistemin përmes një të disponueshme lehtësisht. Për bashkëpunim të qëndrueshëm adapters me OS përgjigje për shofer Wifi pajisjet'.

  1. Antennae. Për rrjet pa tel në shtëpi pushtet antena ndërtuar në të router, zakonisht është e mjaftueshme. Por në qoftë se ju doni të lidheni me Internet përdoruesit në një pjesë të madhe të zyrave ose dhoma e takimit të ndërtuar në pajisje nuk është e mjaftueshme. Në raste të tilla është e rekomanduar për të krijuar një Autonome antena, të cilat do të rrisin e zonës së mbulimit të rrjetit pa tel dhe për të siguruar sigurinë e saj.

  1. Access point. Këto pajisje janë përdorur për të organizuar një të ri të rrjetit pa tel mbi një ekzistues. Ata mund të punojnë në një nga tri mënyrat: pikë hyrëse, përsëritës (të merrni një sinjal të dobët nga tuaj të rrjetit ekzistues dhe të transmetojë atë të një rrjeti të ri me një rritje të konsiderueshme) ose të mbushur (unite fizikisht të largëta elementet e rrjetit së bashku). Si routers, pikat hyrëse të mbështesin versionet e ndryshme të standardeve IEEE 802.11(a, b, g), dhe kombinimet e saj.

  1. Switches. Këto pajisje të ndihmojë për të vendosur një rrjet pa tela (wireless WiFi , pavarësisht nga largësia e planifikuara, objektet. Hapet janë të dy llojeve. Lloji i parë i lejon dërgimin e kërkesave në të gjithë rrjetin, dhe e dyta krijon një bazë të dhënash unike mundësitë për transferimin e të dhënave.

Ad

Popullore shofer kategori Wifi devices