Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

PowerColor Intros an Overclocked TurboDuo R9 280 OC Graphics Card

Tul Corporation has just introduced its own version of AMD Radeon R9 280 adapter under PowerColor brand name. Entitled TurboDuo R9 280 OC, it features 267x111.2x38 mm dimensions and comes with industry-scale boost. The card has got an improved VRM node, a solid-rock hardware base, as well as a highly efficient cooling system. No information about the release date or pricing has been unveiled so far.PowerColor TurboDuo R9 280 OC employs The Gold Power Kit components soldered on the PCB: high-quality transistors in PowerPAK SO-8 cases, chokes with ferrite cores, and solid-state capacitors. The integrated TurboDuo cooler consists of a heatsink, three copper heatpipes and a pair of 90 mm fans. It demonstrates up to 23% higher performance and 19% lower noise level than reference cooler does.


This graphics card is based on Tahiti Pro GPU with 1792 current processors (GCN architecture), 32 ROPs, and 112 TMUs. It runs at 855 MHz nominal and 960 MHz overclocked frequency. The GPU …

Sharp Promises to Start Selling Its PN-K321 Betimes

Official announcement of a new professional monitor from Sharp earlier in November grasped all analysts and customers into anticipation. This was dictated by the fact that PN-K321 (the codename of a new model) was claimed to employ IGZO semiconductors in their framework. The implementation of IGZO technology implied the launch of a product with a really high resolution. Sharp managed to successfully introduce this technological 'know-how' into its monitor and claimed the maximal resolution for PN-K321: 3840x2160.Sharp PN-K321 features 32-inch display with 16:9 aspect ratio. It is known to support Ultra HD format that is still rarity in this segment. The display is based on IGZO semiconductors that are a combination of indium, gallium, oxide and zinc. They ensure wide viewing angles and brilliant color rendering. Brightness index is recorded at 250 cd/m2.


The model accommodates two built-in stereophonic speakers, the overall power of which equals to 4W, 3.5 mm audio slot, …

MSI Z370 Godlike Gaming Motherboard Review: Does the Name Justify It?

Quite a loud name, isn’t it? Let’s have a look at the specifications to have the first impression.Specifications

Socket — LGA 1151

Chipset — Intel Z370

Form Factor — “EATX” (10.7” x 12” actual size)

Voltage Regulator — 18 Phases

USB Ports — 10Gbps: (1) Type-C, (1) Type A, 5Gb/s: (6) Type A

Network Jacks — (3) Gigabit Ethernet (1x PCIe share), (2) Wi-Fi Antenna

Audio Jacks — (6) Analog, (1) Digital Out

Legacy Ports/Jacks — (1) PS/2

Other Ports/Jacks — CLR_CMOS, I/O-Panel Buttons

PCIe x16 (4) v3.0 ( x16/x0/x0/x4*, x8/x0/x8/x4*, x8/x4/x4/x4*), (*Excludes 3rd M.2, 3rd Ethernet, PCIe x1 slot)

PCIe x1 — (1) v3.0 (Shared with 4th PCIe x16 slot)

CrossFire/SLI — 4x / 2x

DIMM Slots — (4) DDR4

M.2 Slots — (3) PCIe 3.0 x4^ / SATA*, (1) M.2 Key-E (filled), (*Excludes ports 1, 3, 5, ^5-6 [M.2-3])

U.2 Ports — (1) PCIe 3.0 x4 (Consumes 2nd M.2)

SATA Ports — (6) 6Gb/s (SATA M.2s take pt 1, 3, 5, PCIe M.2-3 pts 5-6)

USB display adapters, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit USB display adapters shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 654963 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja USB display adapters nga 25142 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : USB display adapters

Përkundër të mëdha progresi në zhvillimin e PC prodhuesit kudo janë në asnjë ngut për integrimin e produkteve të tyre me web kamera. Për shkak të rritjes së popullaritetit të video online të aplikacioneve, kërkesa për pajisje të tilla rrit në mënyrë eksponenciale. Kjo është për shkak të transportueshmëri e tyre, dizajn elegant dhe universale pajtueshmërinë me të dy desktop dhe kompjutera celulare, falë mbështetjes ndërfaqe USB.

Për të instaluar një web kamera në një kompjuter, edhe një rishtar përdorues. Për këtë qëllim është e nevojshme që ta lidhni të lirë me shpejtësi të lartë portit dhe të instaloni shoferët për USB video pajisje. Në shumicën e rasteve, prodhuesit ofrojnë software-i pronësor; në qoftë se ajo mungon, duhet shoferët që ju gjithmonë mund të gjeni në Internet.

Në mënyrë që të fillojnë të punojnë me një webcam (ose të tjera video pajisje), gjëja e parë PC duhet të zbulojnë atë. Për të kontrolluar nëse sistemi i sheh të reja hardware, në seksionin "Skanera dhe kamera" në menynë kryesore. Sa më shpejt që të sistemit zbulon pajisjen, hap një dritare që kërkon instalimi i sistemit operativ të përputhshme shoferët. Pas instalimit, në ekran shfaqet një veçanta komunale, e cila do të nisë kamera.

Në qoftë se web Cam (të tjera video pajisje) të instaluar/e ndërtuar, por kompjuteri nuk mund të zbulojë atë, ju mund të kenë nevojë për të rinovuar software dhe të shkarkoni për shofer USB video pajisje. Ajo është vlerë duke pasur parasysh se ndonjëherë pas përditësimit ju keni nevojë për të ri-konfiguroni cilësimet e imazhit (për të rregulluar mprehtësi, me ngjyra riprodhimit, etj.), sepse sistemi rivendos të gjitha cilësimet e mëparshme.

Ad

Popullore shofer kategori USB display adapters