Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

The First Take on Versa N23 Chassis from Thermaltake

Thermaltake PC cases have never been a frustration. The Versa N23 is not an exception. It is a combination of functionality balanced with modern styling and a bit of company’s passion. The middle-tower chassis draws attention by the front panel with light-blue insertions against black panel. The other attraction is the right-side panel with an integrated acrylic window.Thermaltake Versa N23 is intended to accommodate mini-ITX, micro-ATX and ATX motherboards with the maximum of 7 expansion slots. The availability of ODD bays enables the installation of two 5.25-inch drives. The layout also welcomes five 3.5-/2.5-inch drives which might be mounted without any tools.


Internal space is enough for 160-mm high CPU coolers, PS/2 ATX power supply units and 250-mm long graphics cards. If retrieving unnecessary drive bays from the bottom section, there is a chance to install 360-mm long videocards.


To continue, air cooling configuration offers 5 seats for 120 mm fans (2x …

Origin PC Chronos Desktop: Bigger Doesn’t Mean Better

Introduction 

There is a popular thought that large physical dimensions are a sign of a powerful gaming PC. The extended desktop towers with unbelievable exteriors meant the presence of serious equipment inside. But nowadays, everything has changed. Have a look at Origin PC Chronos Desktop.

 

 

Packaging and Design

The model is available in two color variations: black with red elements and vice versa. The chassis can be oriented horizontally or vertically, and the front Origin PC logo can be turned whichever way your prefer.

 

The novelty is made in the case of SFF (small form factor), which means fairly compact dimensions - 298.5 x 101.6 x 394.3 mm. But at the same time it has a very efficient electronic stuffing.

 

The Origin PC Chronos comes with a branded t-shirt and a card box filled with all necessary stuff and instructions (including the power cable and Wifi antennas).

You are to pay attention that besides the high cost you need …

ID-Cooling Hunter Duet II Liquid Cooling System

ID-Cooling, being famous for its cooling systems, has released a Hunter Duet II cooler of large dimensions, which is supposed to transfer heat from the CPU and the graphics engine surfaces. This model is designed with a 360 mm heat sink, which is of great benefit to its efficiency factor.The construction includes two water units with a base out of copper and built-in pumps, pipes in braided cable, the three-section aluminum 395 × 120 × 27 mm heat sink, three 120 mm fans, and an extraordinary framework with a 90 mm fan to blow over graphics card load-bearing elements and intensive plates for the CPU and GPU.


Though possessing similar construction, water units differ in lids design and the location of holes for liquid flow. At the moment their inner structure details are not available.

A compact fan to blow over VRM consumes 1.2 W. Its rotary speed is not higher than 1,500 rpm. The same ratio of each of the three main fans is not supposed to exceed 1,500–2,000 rpm.

PCMCIA devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit PCMCIA devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 654963 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja PCMCIA devices nga 25142 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : PCMCIA devices

Ndryshe nga një desktop PC me një gamë të gjerë të tiros, I/o, kompjutera laptop kanë mundësitë minimale për lidhjen e pajisjeve periferike. Shpesh, pajisjet e laptopë, ultrabooks dhe nettop përfshin jo më shumë se tre ose katër ndërfaqe USB dhe portet LPT, të PS/2 dhe KOM mund të munguar krejt. Një problem i ngjashëm ekziston me instalimin e zgjerimit të kartave. Megjithatë, pajisjet e lëvizshme të ketë një atu lidhës PCMCIA.

Lidhësi PCMCIA është një lloj i periferike ndërfaqe të klasës laptop. Kjo ju lejon për të zgjeruar funksionalitetin e kompjuterit tuaj duke e lidhur një pajisje hardware komponentet për të cilën ju doni për të shkarkuar për shoferët PCMCIA pajisjet'. Përparësitë kryesore të kësaj ndërfaqe janë të nxehtë- "pluggable" hardware (lidhja ndërsa kompjuteri është running) dhe shpejtësi të lartë të informacionit të transferuar.

Standardi PCMCIA ka disa varieteteve. Më të shpeshta nga këto, është një 32 – bit version CardBus që mbështesin një operativ frekuencë deri në 33 MHz dhe mënyra e kontrollit të autobusëve. Ky version gjithashtu zbatohet një teknologji të veçantë të kursimit të energjisë; ai aktivizon të lidhur pajisjen vetëm si të nevojshme.

Ajo duhet të theksohet se të gjitha kartat e me lidhësi PCMCIA janë të ndarë në tri lloje. Lloji i parë përfshin pajisje me një trashësi prej 3.3 mm dhe një 16-bit interface; lloji i dytë përfshin kartat me një trashësi prej 5 mm me 16-/32-pak interface, ndërsa lloji i tretë kartë trashësi 10.5 mm, me të njëjtën ndërfaqe të opsioneve. Për të krijuar komunikim mes OS e laptop dhe plug-në të komponentit të përdor një shofer të veçantë PCMCIA pajisjet'.

Ad

Popullore shofer kategori PCMCIA devices