Shoferët nga ID, apo emri i pajisjes

I njohur pajisje: 165022367

E fundit të njohur të shoferit: 23.12.2020

Ad

WD Prepares Voluminous Re+ HDDs for Data Centers

Western Digital announces a new high-capacity 3.5-inch HDD for data centers. The WD Re+ will be available in versions of up to 6 TB. All of them are designed with power-saving ideas in mind; hence, their maximal power consumption index does not go above 6 W. The new-comer employs five-platter architecture and SATA 6 Gb/sec interface that guarantees the maximal efficiency level. Moreover, its MTBF index approximates 1.2 million hours on average workload index of 550 TB per year.The WD Re+ is distinguished by the following advantages:

— the incorporation of dual actuator positioning system that improves the drive’s working efficiency;

— the implementation of RAFF technology that monitors HDD parameters in real time and compensates for the linear and angular vibration;

— the employment of StableTrac technology that reduces vibrations and stabilizes drive platters;

— the usage of TLER technology that prevents latencies or an abrupt destruction of RAID … …

Greeting a Pair of NAS Series from Seagate

Seagate has geared up a surprise for all devotees of Small Office Home Office (SOHO) network storage solutions. Delivering NAS and NAS Pro series, the company tried to comply with the customers’ needs for compact but voluminous storage for integral data with an access via the network cable. Both lineups are based on an updated NAS OS 4 that offers a more user-friendly graphics interface and improved features on setup.Seagate NAS series comes in two versions: with two and four drive bays for the installation of 3.5-inch SATA HHDs. Both models are based on Marvell ARM chip that runs at 1.2 GHz; it is complemented with 512 MB RAM. In its turn, Seagate NAS Pro additionally involves a version with six drive bays. The model’s hardware base employs Intel Atom C2000 CPU and 2 GB RAM, which in an assemblage provide for a better efficiency.


It’s worth noting that all the models are furnished with dedicated drives up to 5 TB capacity from Seagate NAS series. They are estimated …

HighPoint Unveils the Specifications of RocketRaid 4520

Right after the announcement of HighPoint about the release of its new RAID-controllers series, the company highlighted some specifications of the upcoming model, codenamed RocketRaid 4520. This controller is based on Marvell Sheeva 88RC9580 processor with ARM core which operates at 900 MHz frequency. The model is notable for the availability of 512 Mb of DDR3 memory type. According to the words of the manufacturer, this RAID-controller is primarily targeted at server systems of average and high level.RocketRaid 4520 is equipped with eight ports for the connection of drives with SATA and SAS interfaces, along with mini-SAS (6 Gb/sec bandwidth). It employs PCI Express 2.0 x8 interface and supports RAID0, 1, 5, 6, 10, 50, JBOD configurations. The availability of a dedicated port companders empowers the enlargement of hard drives number up to 128 items.


In addition, RocketRaid 4520 is able to support advanced RAID options, such as P+Q+Copy, Dual XOR RAID 6, Q+Q+Q Raid 6. …

Biometric devices, lista e prodhuesit

Në këtë faqe ju mund të gjeni listën e prodhuesit Biometric devices shoferët ju mund të shkarkoni në faqen tonë të internetit. Për të mirë të kërkoni për një të përshtatshme shofer nga 654963 në dispozicion në bazën tonë të të dhënave, zgjidhni prodhuesi i tuaja Biometric devices nga 25142 të paraqitura në këtë seksion.

DevID : : Biometric devices

Rritje e interesit në biometrike, pajisje është i lidhur zakonisht me intensifikimin e kërcënimit global të sistemeve kompjuterike dhe sistemet e sigurisë në Përgjithësi. Çfarë janë këto pajisje dhe cilat janë përfitimet e tyre?

Biometrike, pajisje të – pjesë e sistemit të mbrojtjes, të monitorimit dhe të kontrollit të qasjes në Pc, skanera, optike shkrim dhe pajisje të tjera. Secila nga këto pajisje kanë të bëjnë ose me statike parametrat e personit (gjurmët e gishtave, dora gjeometri, infra të kuqe modelin e fytyrës) ose dinamike parametrat (zëri, të dorëshkrimit). Për performancën e tyre në komponentët e kanë shofer për pajisjet biometrike.

Baza e të gjitha biometrike, pajisje janë ndjerë elemente, presioni sensorë, microphones, termokamera shkrim pajisjeve, të cilat janë të hardware sistem i bazuar në kernel. Fundit të dizajnuara për të lexuar dhe për të kthyer biometrike parametrat në formë digjitale, të cilat më tej thjeshton deshifrimi i të dhënave.

Të teknologjisë biometrike është tani përdoret gjithnjë e më shumë për të mbrojtur sistemet kompjuterike. Ata të ju lejojnë për të krejtësisht të sigurojë punë, në sajë të një të veçantë skaner që identificeret përdoruesit gjurmët e gishtave, duke lejuar qasje në të dhënat, duke specifikuar të drejtat e çdo përdoruesi, etj. për të Vendosur parametrat e karakteristikave biometrike, për të kufizuar dhe për të zgjeruar qasjen e lejeve për prerogativë si administratorët e sistemit (për shembull, në një mjedis të korporatave) dhe përdoruesit individual (home office).

Për shkak të zhvillimit të shpejtë të identifikimit të teknologjive, në përputhje me rrethanat nuk janë më të programe të cilat synojnë të thatë PC. Për të parandaluar qasje të paautorizuar të të dhënave, ju duhet të shkarkoni shoferëve për pajisjet biometrike. Sigurisht, të rregullt përditësimin e shoferëve i paketës i lejon jo vetëm për të përmirësuar elemente sigurie, por edhe për të optimizuar të sistemit si një i tërë.

Ad

Popullore shofer kategori Biometric devices